ro    en 
start
Evenimente
Loading

Mugur Isarescu si invitatii sai

12 iulie 2012


Mugur Isarescu si invitatii saiFondul Roman de Contragarantate a participat in ziua de 12 iulie 2012 la cea de-a X-a editie a evenimentului dedicat pietei financiar-bancare si mediului de afaceri din Romania –  „Mugur Isarescu si Invitatii sai”, organizat de catre FINMEDIA SRL la Banca Nationala a Romaniei.


Tema evenimentului"Probleme actuale ale cresterii economice, inflatiei si cursului de schimb", a fost aleasa si propusa conform cutumelor, de catre domnul Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, dezbaterile avand loc in cadrul unei mese rotunde la care au luat parte invitati de onoare, specialisti din domeniul financiar bancar.
La acest eveniment, moderat de Guvernatorul BNR, au participat invitati speciali: analisti financiari, specialisti din domeniul financiar bancar, consultanti, reprezentanti ai mediului de afaceri si academic, presa de specialitate.


Evenimentul s-a incheiat cu o gala de premiere in cadrul careia organizatorul a premiat cateva nume sonore din peisajul financiar-bancar. Premiul pentru excelenta acordat de catre organizator domnului  Adrian Vasilescu, Consilierul Guvernatorului BNR, a fost inmanat de catre domnul Ioan Hidegcuti, Presedintele Directoratului FRC.

 



<< Inapoi la Evenimente